Της ασφάλτου... λόγος!  

Posted by: Maria in , ,

Ο Δήμος μας αποφάσισε τελικά να ασφαλτοστρώσει κάποιους κεντρικούς δρόμους! Μέχρις εδώ καλά! Αλλά... Υπάρχει πρόβλημα! Είχα κάποια δουλειά εκεί στην Αγ. Βαρβάρα και για να περάσω απέναντι δεινοπάθησα. Είχαν διώξει τον παλιό ασφαλτοτάπητα, έμεινε ο δρόμος με το χαλίκι του και έριξαν λίγη υγρή άσφαλτο πριν ρίξουν επάνω την κανονική! Ήρθα η γυναίκα κι έφερα κι απόθεμα στο σπίτι να'χω! Το τι άκουγα στο δρόμο απ'τον κόσμο που θα έπρεπε να κάνουν κύκλους για να περάσουν απ'το ένα πεζοδρόμιο στο άλλο από απέναντι, δεν λέγετε! Θα μου πείτε πως προβλήματα πάντα υπάρχουν όταν γίνεται ένα έργο! Το θέμα είναι να μην μας κάνει την ζωή δύσκολη! Ένας ανάπηρος με το καροτσάκι του για να πεταχτεί μέχρι το ΙΚΑ θα πρέπει να το ξεχάσει επειδή ορισμένοι θα τελειώσουν το έργο τους κι εγώ δεν ξέρω πότε! Είπαμε να στρωθούν οι δρόμοι όχι όμως να δυσκολεύουν την ζωή μας μέχρις εκεί που δεν παίρνει! Τα έργα να γίνονται σωστά και χωρίς χρονοκαθυστερήσεις! Δεν ξέρω από πότε βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση εκεί στο οικοδομικό τετράγωνο της Αγ.Βαρβάρας με τον ΟΤΕ, ας ελπίσω ότι θα τελειώσουν εγκαίρως πριν ο κόσμος αγανακτήσει περισσότερο!



Και μιας κι ο λόγος για την ασφαλτόστρωση των δρόμων ας απευθυνθώ και στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.
Το κομμάτι της οδού από Στροφυλιά-Αγία Άννα-Παπάδες κλπ... μήπως θα έπρεπε να το κοιτάξετε κομματακάκι παραπάνω; Υπάρχουν λακούβες-έκπληξη!!! Συνήθως στις στροφές! Χωρίς να το καταλάβεις βρίσκεσαι στο χαντάκι-λακούβα με ότι αυτό συνεπάγεται ως προς την φθορά του οχήματος κλπ.. Μη μου πείτε πως αρμόδια είναι η Περιφέρεια, γιατί εγώ αυτά δεν τα ξέρω! Ο δρόμος ανήκει στο νομό μας και κατά συνέπεια ο αρμόδιος είναι ο νομάρχης! Δεν νομίζω ότι ο ρόλος του Νομάρχη είναι διακομηστικός. Υπάρχουν ωραιότατα καλωπιστικά φυτά για την διακόσμηση! Ελπίζω να φτιαχτούν οι λακουβίτσες-τέρατα-χαντάκια και να μην δημιουργήσετε σαμαράκια όπως συνήθως φτιάχνεται! Πληρώνουμε για να κάνετε σωστά έργα, όχι "όσα βλέπει η πεθερά"!

This entry was posted on Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2009 and is filed under , , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom) .

0 μας κρυφάκουσαν!

Δημοσίευση σχολίου