Α.Μ.Κ.Α. και στα μούτρα τους!  

Posted by: Maria in

Έχω ταπηροκρανιαστεί γενικώς. Έμαθα για το Α.Μ.Κ.Α. από συγγενή. Έβλεπα το διαφημιστικό κι αναρωτιόμουν τι παπαριά καινούρια βρήκαν. Άστε που μου θυμίζει εκείνη την ταλαιπωρία να βγάλουμε κάρτα αντί εκλογικού βιβλιαρίου για να ξέρουμε σε ποιό εκλογικό κέντρο ψηφίζουμε και σε ποιό τμήμα όποτε έχουμε εκλογές. Κολοκύθα στο πάτερο τελικά. Άλλου πάμε για ψήφο... Γίναμε ετεροδημότες στην ίδια την πόλη μας!

Που λέτε άναψαν τα λαμπάκια με τον ΑΜΚΑ μόλις μπήκα στην ιστοσελίδα τους να διαβάσω περισσότερα. Ξανά μανά γραφειοκρατία ρε πούστη μου! Μια και δυο τους έστειλα e-mail. Όμως η απάντηση που έλαβα ήταν τυποποιημένη και ξανά τους έστειλα. Να δω τι θα μου απαντήσουν και θα ρίξω ενημέρωση.

Τι ρώτησα; Γιατί θα πρέπει οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ (γιατί εκεί είμαι) να περάσουμε από την ταλαιπωρία της γραφειοκρατίας όταν η ίδια η υπηρεσία μπορεί να αποστείλει τις καρτούλες στο σπίτι μας; Γιατί αν δεν το πήρατε χαμπάρι, δημιουργήθηκε το ΑΜΚΑ για να πληρώνουμε κι άλλους κηφήνες!

Να δούμε τι θα μου απαντήσουν!

This entry was posted on Πέμπτη, Μαΐου 28, 2009 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom) .

1 μας κρυφάκουσαν!

Εδώ δες πλάκα!

Δεν τον έχει βγάλει ούτε ο Καραμανλής ακόμα!!

http://www.youtube.com/watch?v=tYdjEhiYe7k&feature=related

Δημοσίευση σχολίου