Διπλοπαρκαρίσματα κι άγιος ο Θεός!  

Posted by: Maria inΤο κακό με το διπλοπαρκάρισμα έχει παραγίνει στην Χαλκίδα. Όλοι σφυρίζουν αδιάφορα και χέστηκαν αν ο κόσμος έχει αγανακτήσει. Η διεύθυνση της τροχαίας, δεν κάνει τον κόπο να βγει και να συμμαζέψει τον ασυμμάζευτο και η δε Δημοτική Αστυνομία υπάρχει μόνο για να ακούγεται ότι υπάρχει και να πληρώνονται κάποιοι οι οποίοι απλά κάνουν βόλτες με τα "περιπολικά" τους και να πέφτει ο μισθός μήνας μπαίνει-μήνας βγαίνει! Στο μεταξύ θα πρέπει να ομολογήσω ότι δεν γουστάρω να πληρώνω 2 ανύπαρκτες υπηρεσίες. Γίνεται; Μη μου λέτε λοιπόν ότι υπάρχει οικονομική κρίση, απ'την στιγμή που υπάρχουν οι κηφήνες και τα τρώνε! Πάρτε τα λεφτά απ'τους κηφήνες και μη μου περιορίζεται τον μισθό ή με βγάζεται σε καλοκαιρινή άδεια θέλω δεν θέλω, για να δικαιολογηθεί ο μισθός του μήνα! Γιατί έτσι όπως πάει το καλοκαίρι που περιμένουμε να κάτσουμε κάμια 10αριά μέρες για να ηρεμήσουμε και να κάνουμε και κάνα μπανάκι, θα πρέπει να το ξεχάσουμε!
Έλεος δηλαδή με την κατάντια!
Στο θέμα μου πάλι πίσω. Το ξέρετε ότι στο ΚΕΣΥΠ μπροστά επί της Βενιζέλου είναι στάση; Εδώ και πολύ καιρό κάποιοι κύριοι πήραν και ξήλωσαν την ταμπέλα της στάσης με αποτέλεσμα να διπλοπαρκάρει πια ο πάσα εις κι όταν έρχεται το αστικό θα πρέπει ή να περάσεις πάνω απ'τα αυτοκίνητα ή να βγεις στα φανάρια και στις δύο διασταυρώσεις (Νεοφύτου - Αρεθούσης αντιστοίχως). Μάλιστα εκεί παλιά υπήρχε και σκέπαστρο με παγκάκι για να περιμένεις. Προφανώς ενοχλούσε τους εκεί καταστηματάρχες που ίσως το'χουν δει τσιφλίκι τους και χέστηκαν για το αν είναι στάση ή όχι. Έφυγε το σκέπαστρο και κατόπιν έφυγε και η ταμπέλα, για να βολεύονται όλοι τους. Εδώ που υπάρχει καραμπινάτη παρανομία γιατί δεν γίνεται κάτι; Ως δημότις αυτής της πόλης απαιτώ να γίνεται το σωστό και το πρέπον υπέρ όλων κι όχι υπέρ μιας συγκεκριμένης ομάδας που δεν ξέρω τι συμφέροντα εξυπηρετεί.

Το όλο σκεπτικό μου ξεκίνησε απ'το γεγονός ότι μία οδηγός πήγε να πάρει το κανονικά παρκαρισμένο αυτοκίνητό της για να φύγει και η γυναίκα βρήκε το αυτοκίνητο της αποκλεισμένο από διπλοπαρκάρισμα και στην πόρτα του οδηγού και στην πόρτα του συνοδηγού (στο πεζοδρόμιο - έχουμε και το φαινόμενο του παρκαρίσματος στα πεζοδρόμια). Με τα χίλια ζόρια κατάφερε να μπει στην θέση του συνοδηγού και να αρχίσει να κορνάρει απελπισμένα μέχρι που έκανε τον κόπο να βγει ο ένας απ'τους δύο οδηγούς και δεν φτάνει που εμπόδιζε το αυτοκίνητο του την διεύλευση γενικώς των αυτοκινήτων είχε το θράσσος να την "πει" στην γυναίκα! Ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας! Κι άει στο διάολο με τους κολλημένους πια!

Όπως και να'χει το καλύτερο σχόλιο το άκουσα σήμερα στην στάση του αστικού παρατηρώντας τα διπλοπαρκαρισμένα:
- Αφού ψάχνουν λεφτά γιατί δεν βγαίνει η τροχαία να μοιράσει πρόστιμα; Κάθε μέρα αν το κάνουν θα μαζευτούν λίγα λίγα τα χρήματα! Και μετά σου λέει οικονομική κρίση!

Γέλασα όταν το άκουσα. Μου φάνηκε τρελή η απαίτηση να βγει η τροχαία. Η τροχαία κουνάει τον κώλο της μόνο αν τσουγκρίστουν τα αυτοκίνητα και για τίποτε άλλο. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας και μην απαιτούμε περισσότερο έργο απ'τους κηφήνες!

This entry was posted on Δευτέρα, Απριλίου 27, 2009 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom) .

0 μας κρυφάκουσαν!

Δημοσίευση σχολίου