Πέρνω την ντουντούκα και φωνάζω και χέστηκα για την ηρεμία σας!  

Posted by: Maria in ,

Από χθες λοιπόν είναι ένας τύπος που δεν έχω εντωπίσει που ακριβώς έχει σταθεί αλλά ακούγεται δυνατός αντίλαλος ο οποίος φωνάζει και τα βάζει γενικώς με το μπάχαλο της χώρας μας. Ίσως προσωπικές του καταστάσεις τον έχουν αναγκάσει τον άνθρωπο να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο. Όλοι μας λίγο πολύ είμαστε τσαντισμένοι με την υπάρχουσα κατάσταση όμως δεν το ρίξαμε στην τρελή κι ούτε πήραμε ντουντούκα να αρχίσουμε να παίζουμε με τα νεύρα των συμπολιτών μας για να καταλάβουν εμάς. Υπάρχουν άλλοι τρόποι αντίδρασης. Μαγκιά θα ήταν λοιπόν ο παραπάνω κύριος (κάποιος Λεμπέσης όπως μου είπαν στο 100) να πάει να τα πει μπροστά την Βουλή. Αλλά δεν έχει τα κότσια γιατί εκεί η αστυνομία θα τον μπουζουριάσει πριν προλάβει να βγάλει την ντουντούκα. Εκεί η αστυνομία τηρεί τον νόμο και την τάξη, ενώ για πιο πέρα ο απλός πολίτης αν θέλει να διαμαρτυρηθεί για την ηχορύπανση που εδώ και 2 μέρες προσφέρει ο εν λόγω Λεμπέσης, θα πρέπει να κάνει μήνυση, τουτέστιν: πλήρωνε παράβολα για να τα κονομήσει το κράτος αν θες την ηρεμία σου!
Έχουμε φτάσει λοιπόν την ησυχία και την ασφάλεια μας να την διαπραγματευόμαστε οικονομικά! Πληρώνουμε μια υπηρεσία που δεν μας παρέχει καν υπηρεσία. Έχουν καταντήσει οι αστυνομικοί να πληρώνονται για 8ωρα απόλυτης τεμπελιάς επειδή ο αρχηγός και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης τα έχουν προσαρμόσει στα δικά τους μέτρα και σταθμά και χέστηκαν για τον απλό πολίτη.

Μόνο αν εφαρμοζόταν ένα αμερικάνικο αστυνομικό σύστημα θα νιώθαμε μια κάποια προστασία, αλλά στο Ελλάντα τις υπηρεσίες τις παρέχουν μόνο για τα μάτια του κόσμου κι εφόσον έχουν πάρει είδηση ότι κάποιος είναι κάπου και τους ελέγχει που μετά την αποχώρησή του ξανά επικρατεί το μπάχαλο.

Θέλω την ηρεμία μου μπορώ να την έχω; Δεν μου φτάνει που κάθε 10 λεπτά περνάνε μπροστά απ'το σπίτι μου οι ίδιοι και οι ίδιοι παλιατζήδες και καρπουζάδες λες και μέσα σε 10 λεπτά θα έχουμε αδειάσει το μισό σπίτι με παλιατσαρία ή θα μας έρθει να αγοράσουμε καρπούζι όταν το σούπερ μάρκετ είναι λίγα μέτρα πιο πέρα ή το πάρουμε αύριο απ'την λαϊκή!

Θέλω την ηρεμία μου το ξαναλέω! Ρεμπεσκέδες, τεμπελχαναδές του κερατά, που μόνο τα όργανα σας ξέρετε να παίζεται εσείς όργανα της... τάξης, μη χέσω!

This entry was posted on Παρασκευή, Ιουλίου 31, 2009 and is filed under , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom) .

0 μας κρυφάκουσαν!

Δημοσίευση σχολίου