Michael Jackson: ταξίδι στην αιωνιότητα!  

Posted by: Maria in


Χθες βράδυ πέφτοντας για ύπνο και πάνω στο ζάπινγκ πέφτω στο CNN. Είχε έκτακτο δελτίο και συνεχή ρεπορτάζ και τηλεφωνικές επικοινωνίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Michael Jackson. Ο διάσημος κι "αποστειρωμένος" καλλιτέχνης όπως έλεγαν τα ρεπορτάζ είχε τελευταία σοβαρά προβλήματα με την υγεία του κι ο οργανισμός του δεν ανταποκρινόταν καλά στην θεραπεία του. Έπαθε καρδιακή προσβολή και ειδοποιήθηκε η πυροσβετική να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο του Λος Άντζελες. Με την είδηση της σοβαρότητας της  υγείας του, πλήθος θαυμαστών μαζεύτηκε έξω απ'το Ιατρικό Κέντρο περιμένοντας νέα για την κατάτασταση της υγείας του. Οι προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί για επαναφορά απέβησαν άκαρπες κι έτσι ο Michael Jackson μόλις στα 50 του έφυγε απ'την ζωή. 

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά όλοι μας την μεγάλη προσφορά του στην διεθνή μουσική σκηνή, την τεράστια επιτυχία του, τα απίστευτα δισκογραφικά ρεκόρ του και ότι το πρόσωπό του αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για χιλιάδες νεώτερους καλλιτέχνες και διασκεδαστές.  Αυτό μόνο που κάπως εμένα μου είχε κάτσε στραβά ήταν η απόφασή του να αλλάξει το χρώμα του. Υπέβαλε τον οργανισμό του σε απίστευτη ταλαιπωρία για να ικανοποιήσει επιθυμίες που είχαν μεγάλο κόστος. Τόσο οι πλαστικές επεμβάσεις στο ξεκίνημα για να μοιάσει στην Diana Ross που τόσο θαύμαζε από μικρός και η παρέμβαση στην αλλαγή χρώματος εξανάγκασε τον οργανισμό του να γίνει ευαίσθητος και να φτάσει στο σημείο να κυκλοφορεί με μάσκα ή ειδικά αποστειρωμένα οχήματα. Επιπλεόν είχαν προστεθεί και η κατηγορίες για εκμετάλευση ανηλίκων μιας και η αγάπη του για τα παιδιά από κάποιους έτσι μεταφράστηκε κι αυτό ήταν ακόμη ένας λόγος ώστε μέρα με την ημέρα ο οργανισμός του να εξασθενεί.

Στην ουσία δεν ήταν ζωή αυτή που ζούσε. Όπως και να'χει η προσφορά του ήταν τεράστια στην μουσική σκηνή όσο και στην φιλανθρωπία. Το σίγουρο είναι ότι δύσκολα θα βρεθεί καλλιτέχνης που να πάει πιο ψηλά από αυτόν.

Διαβάστε περισσότερα για την ζωή του εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson

This entry was posted on Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2009 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom) .

0 μας κρυφάκουσαν!

Δημοσίευση σχολίου