Συντήρηση της ψηλής γέφυρας; Α! Καλό!  

Posted by: Maria in ,

Γελάσαμε και σήμερα. Μου το λέγανε αυτές τις μέρες κι ήρθε κι ο Κώστας να μου το επιβεβαιώσει και δεν μπαίνει και στον κόπο να το γράψει... η ταλαιπωρία που περνάνε οι οδηγοί των αυτοκινήτων κατά τις πρωϊνές ώρες που πάνε για δουλειά όταν είναι να περάσουν απ'την ψηλή γέφυρα είναι απίστευτη. Κάποιοι κύριοι -ας πούμε "συντηρητές"- αποφάσισαν ότι ήταν καιρός της γέφυρας να γίνει συντήρηση. Έτσι λοιπόν μια ωραία μέρα πάνω στην απόλυτη χαλάρωση αποφάσισαν ότι κάπως έπρεπε να γίνει η αρχή. Έβαλαν λοιπόν μια σειρά κώνους -οι οποίοι το βράδυ φωτίζονται- κόβοντας το ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Με αποτέλεσμα το πρωί η κυκλοφορία να γίνεται σημειωτόν κι όποιος πρόλαβε τον Κύριον είδε! Θα μου πεις: γιατί το βράδυ τι γίνεται; Μα μη κολάμε σε γνωστές λεπτομέρειες; Τα ίδια γίνονται! Της πουτάνας' με δυο λέξεις! 

Δεν ξέρω αλλά αναρωτιέμαι: ποιοί αναίσθητοι άρχισαν ένα έργο που δεν άρχισε και που λόγω εκλογών μας άφησαν στην μοίρα μας παίζοντας με τις ίδιες τις ζωές μας; Δηλαδή θα πρέπει κανείς να φάει την λαμαρίνα (που αντικαθιστά προσωρινά τον ασφαλτοτάπητα) στο κεφάλι για να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να τελειώσουν το έργο; Ή μήπως περιμένουν με τα έργα που γίνονται για την νέα εθνική οδό Χαλκίδας-Αθηνών να έρθει κι εδώ η Κοινοπραξία για να αντικαταστήσει το ασφαλτοτάπητα; Λέω τώρα εγώ! Μια ηλίθια σκέψη κάνω που ίσως να υπάρχει και μια λογική! Τι να πω...

Για άλλη μια φορά αποδεικνύουν, ότι το ξύσιμο καλά κρατεί...

This entry was posted on Πέμπτη, Ιουνίου 04, 2009 and is filed under , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom) .

0 μας κρυφάκουσαν!

Δημοσίευση σχολίου