Ένα νερό κυρά-Βαγγελιώ!  

Posted by: Maria in ,




Τι να πω τώρα; Καλό μήνα; Δεν νομίζω. Όλα πέφτουν μαζεμένα. Ευρο-εκλογές και λογαριασμοί! Με λίγα λόγια: ο κακός μας, ο ψυχρός μας κι ο ανάποδός μας! Που ξύπνησα με χαμόγελο και μόλις είδα τον λογαριασμό του νερού μου'φυγε ...η μαγκιά! Ένα ολοστρόγγυλο 50άρι για ένα σπίτι με δύο άτομα που μόλις και μετά βίας άγγιζε το 35άρι ο λογαριασμός του νερού συνήθως. Κοιτάζω να δω τι σκατά χρυσοπληρώνουμε! Για το νεράκι λοιπόν μαζί με τα διπλά ΦΠΑ (άραγε είναι νόμιμο να πληρώνεις ΦΠΑ εις διπλούν σε λογαριασμό;) γύρω στα 24 ευρώ. Τα υπόλοιπα είναι: 21 ευρώ τέλη αποχέτευσης και 6,5 ευρώ για δημοτικά έργα που στην περιοχή μου δεν βλέπουμε. Που χρυσούς τους έχουμε κάνει εκεί στον Δήμο για ηλεκτροδότηση και έργα αποχέτευσης (δημιουργία φρεατίων για τα βρόχινα νερά που έτσι και ρίξει καταιγίδα μόνο με καγιάκ διανύεις τον δρόμο μπροστά απ'το σπίτι μου) και δεν τα βλέπουμε. Επιπλέον όταν γίνεται ζημιά στην πάνω γειτονιά και σκάει η ΔΕΥΑΧ μύτη για να τη διορθώσει το αποτέλεσμα είναι ότι στην δική μου (επειδή έχουμε την ατυχία να είμαστε το τέλος του δικτύου του τετραγώνου) πρέπει να χρυσοπληρώνουμε μονίμως υδραυλικό για να ξεβουλώσει σωλήνες και καζανάκια επειδή η ΔΕΥΑΧ δεν κάνει σωστά την δουλειά της. Άρα: έργα + υδραυλικός μας κοστίζει κάνα 100άρι περίπου! Το'χουμε φωνάξει πόσες φορές στα απαυτά τους μας γράφουν κανονικά. Που όχι 50άρι θα έπρεπε να πληρώσουμε αλλά θα έπρεπε να έχουμε έκπτωση σε κάθε λογαριασμό για την ταλαιπωρία που μας αναγκάζουν να περνάμε κάθε φορά και την ψυχική οδύνη. Που όταν δω και δεν τρέχει νερό στις βρύσες του σπιτιού κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα για το τι ζημιά στα υδραυλικά για άλλη μια φορά θα μου έχουν κάνει με τόση λάσπη και πέτρες που τους φεύγουν σε κάθε έργο. 

Δεν ξέρω αν το ίδιο κακό συμβαίνει και σε άλλους δήμους, αλλά εδώ στην Χαλκίδα κάποιες περιοχές χαίρουν της πλήρης αδιαφορίας των αρχόντων της πόλης που τις θυμούνται μόνο σε περίοδο δημοτικών εκλογών! Ελάτε για τις επόμενες! Και μην φάτε... θα'χουμε γλαρόσουπα!

This entry was posted on Δευτέρα, Ιουνίου 01, 2009 and is filed under , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom) .

0 μας κρυφάκουσαν!

Δημοσίευση σχολίου