Ντόρα was here!  

Posted by: Maria in


Η Ντόρα ήταν εδώ! Η γνωστή καλέ! Η της ΝΔ! Η κόρη του γκεντέμη! Δίπλα στην Ντόρα οι δικοί μας οι της ΝΔ βουλευτές και πρώην βουλευτές, κάμποσοι σωματοφύλακες και δημοσιογράφοι. Α! Κι ο Δήμαρχος μας. Όλοι με κοστουμάκι εκτός του κ.Σμπιλίρη ο οποίος ήταν σπορ ντυμένος κι έκανε την διαφορά ομολογώ! Ποιά διαφορά όμως; Ότι ο άνθρωπος αν και Δήμαρχος έδειχνε εντελώς παράταιρος με όλους τους υπόλοιπους και ήταν λες κι απλά έκανε μια καθημερινή βόλτα για καφεδάκι με φίλους! Ένιγουεϊ, γούστο του και καπέλο του, άλλα κάπως μου έκατσε στο μάτι το κάζουαλ ντύσιμο του δημάρχου μας!
Τους πέτυχα που λέτε όλους σε γνωστό παραλιακό εστιατόριο. Για τον λόγο που ήρθε η Ντόρα δεν το έψαξα κι ούτε που μ'ενδιαφέρει. Οι Ευρω-εκλογές με αφήνουν παγερά αδιάφορη!
Σ'ένα τραπέζι όλοι μαζί από δω μέχρι 'κει πέρα και τρώγαν τον αγλέουρα! Σε τέτοια τραπέζια τρώνε πάντα τον αγλέουρα όχι ότι γενικώς δεν τρώνε από παντού! Τους προσπεράσαμε κι η απορία μου ήταν "ποιός τελικά θα πληρώσει το μαλλί και πότε, όλο αυτό το τραπέζωμα με τα θαλασσινά εδέσματα";
Είναι περιττό επίσης να πω ότι οι bodyguards είχαν πιάσει πόστα ολόγυρα στα διπλανά μαγαζιά, που ούτε καν πήγαινε το μυαλό σου με την εμφάνιση που είχαν; Μια ματιά μεταξύ τους και ήταν εντολή! Με το που σηκώθηκε η Ντόρα να φύγει κι έπεσαν και τα σχετικά φιλιά στα μάγουλα, σηκώθηκαν κι εγώ δεν ξέρω πόσοι να την ακολουθήσουν! Εμάς όμως δεν υπάρχει κάνας τέτοιος να μας προστατεύει. Πληρώνουμε την οικονομική κρίση χρυσάφι για δαύτους (τους πολιτικούς) και μας αφήνουν στο έλεος του Θεού!

Ελάτε να μου χτυπήσετε την πόρτα για τις Ευρωεκλογές! Αμ δεν σφάξανε! Θα πάω να κάνω μπάνια μιας και πέφτει στο 3ήμερο κι ας πάνε να ψηφίσουν μόνοι τους!

This entry was posted on Σάββατο, Μαΐου 23, 2009 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom) .

0 μας κρυφάκουσαν!

Δημοσίευση σχολίου