Eυβοιο-βίζιον!!!  

Posted by: Maria in

Είχα καιρό να ανέβω Β.Εύβοια. Ξαμολήθηκα αυτό το weekend και με μεγάλη χαρά ανακαλύπτω ότι οι περισσότερες λακούβες απ'το Προκόπι μέχρι Αγ. Άννα είχαν... στρωθεί με δείγμα ασφάλτου!
Ρε γελοίοι της Νομαρχίας και της Περιφέρειας τι χάλια είναι αυτά; Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Οι δρόμοι σε διάφορα σημεία έχουν πάθει καθίζηση, σε άλλα είναι εντελώς κατεστραμμένοι και σε άλλα οι λακούβες είναι τόσο βαθιές που έχουν πάψει να είναι ορατές. Δηλαδή τι πρέπει να γίνει; Να σκοτωθούν άνθρωποι για να αποφασίσετε να κάνετε αυτό που πρέπει; Δεν ντρέπεστε λίγο; Δεν έχετε λίγη τσίπα πάνω σας; Τόσα χρόνια την Εύβοια την έχετε γραμμένη στ'αρχίδια σας και δεν ξεκουνάτε τον κώλο σας απ'το γραφείο σας να κάνετε σωστά έργα; Μη μου πείτε ότι περιμένετε κονδύλια και λοιπές παπαριές γιατί έχετε γίνει πολύ γραφικοί. Καλοκαίρι έρχεται και οι εκδρομείς είναι αρκετοί στα μέρη μας... Αν θέλετε να πηγαίνει καλά η κίνηση, δουλέψτε! Άϊντε πια!

This entry was posted on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2009 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom) .

0 μας κρυφάκουσαν!

Δημοσίευση σχολίου