Αστική ταΛε-ωφορο-πορία Χαλκίδας!  

Posted by: Maria in ,




Όταν η μαλακία πάει συννέφο κι όταν επιμένω να το κλείσουν το μαγαζάκι τους δεν λένε να το καταλάβουν οι κύριοι των αστικών συγκοινωνιών Χαλκίδας. Η αναίδια κι ο σταρχιδισμός καλά κρατεί και χέστηκαν αν ο άλλος που πληρώνει 90 λεπτά εισητήριο (280 δρχ. περίπου) για μια συγκεκριμένη διαδρομή. Αυτοί θα στην αλλάξουν είτε σ'αρέσει είτε όχι!

Σήμερα πρωί γύρω στις 9. Το λεωφορείο ερχόταν από Δοκό-Νέο Κοιμητήριο για Χαλκίδα. Κάνει το δρομολόγιο κανονικά και κάποιοι επιβάτες κατεβαίνουν στην στάση της αγοράς. Οι υπόλοιποι μείναμε γιατί θέλαμε να κατεβούμε παρακάτω ή πολύ παρακάτω. Ο οδηγός βλέποντας μας, μας ζητά να κατεβούμε γιατί θα έστριβε για να κάνει άλλο δρομολόγιο. Αδιευκρίνηστο ποιό ή αν ήταν το ίδιο. Κανονικά έκοψε το δρομολόγιο στην μέση. Αν κάποιος ήθελε να κατέβει στην παλιά γέφυρα για να πάει στον ΟΣΕ ή για κάποια δουλειά εκεί κοντά θα έπρεπε να το πάρει ποδαράτο μέχρι εκεί απ'την αγορά. Χέστηκαν ο οδηγός κι οι εντολείς του αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα και θέλει να κατέβει σε συγκεκριμένη στάση στην περίπτωση που τον περιμένει κάποιος. Πέραν αυτού δεν είμαστε όλοι προνομιούχοι να πληρώνουμε ταξί, να γράφει το ταξίμετρο σε κάθε φανάρι που κάνει στάση ή στο αναπόφευκτο μποτιλιάρισμα του κέντρου της πόλης.

Αφού δεν το'χετε ρε μάστορες, γιατί ταλαιπωρείτε τον κοσμάκη έτσι; Από μας πληρώνεστε γιατί μας γράφετε στ'αρχίδια σας; Κλείστε το επιτέλους να το πάρουμε κι εμείς απόφαση; Άει σιχτήρ πια!

This entry was posted on Πέμπτη, Μαΐου 28, 2009 and is filed under , . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom) .

0 μας κρυφάκουσαν!

Δημοσίευση σχολίου