Σάκηηηηηηη! Τα λεφτά μας πίσω ΤΩΡΑ!  

Posted by: Maria in


Οκ! Αυτό ήταν. Το πανηγύρι που ήταν και πιο κυριλέ φέτος σώπασε. Μαζεύτηκαν οι παράγγες, τα καλώδια, τα ηλεκτρικά, τα σημαιάκια, τα τάματα κλπ... Ο Σάκης που είναι τώρα; Πρωτιά μας έταξε και πρωτιά δεν είδαμε; Σάκη που πας παλικάρι μου ξεβράκωτος στ'αγγούρια; Απ'την στιγμή που η Νορβηγία στέλνει Ρώσο να τραγουδήσει για χάρη της, ήσουν καμμένο χαρτί. Ότι εσύ έσιαχνες αυτός χαλούσε κι έστρωνε χαλιά δικά του. Και να κάτι 12άρες! Λογικό ήταν να συμμαχήσουν βόρειες κι ανατολικές χώρες! Πέραν τούτου η παπαρολογίες σου και οι εμμονές σου για την πρωτιά μας κόστισαν παραδάκι. Το ξέρεις ότι στο Ελλάντα περνάμε δύσκολα και με το στέρημά μας σε στείλαμε να τραγουδήσεις; Τώρα ποιός θα πληρώσει τα σπασμένα; Πάλι εμείς οι μαλάκες θα τα πληρώσουμε, ενώ η καριέρα σου θα συνεχίζει ακάθεκτη γιατί υπάρχουν και οι φαν σου που δεν θα σ'αφήσουν έτσι. Αν έχεις λίγη τσίπα, δώσε τα λεφτά μας πίσω για να μα'στε και ξηγημένοι. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους Sakis!

Απ'την άλλη αγαπητή μας ΕΡΤ, επιτέλους προσγειωθείτε! Μην παραφουσκώνεται τα μυαλά των καλλιτεχνών τάζοντας κι εγώ δεν ξέρω τι, γιατί πάλι εμείς οι μαλάκες τα πληρώνουμε. Άντε γιατί γελοίοι έχετε καταντήσει!

This entry was posted on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2009 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom) .

0 μας κρυφάκουσαν!

Δημοσίευση σχολίου