Ρυποεντυποδιαφημίσεις!  

Posted by: Maria in



Το παραπάνω το βρήκα στην αυλή μου στον αριθμό των 3 κι ένα στο αυτοκίνητο. Σύνολο 4! Να'χουμε μήπως και ξεμείνουμε από χαρτί υγείας! Ε Λ Ε Ο Σ! Κι άι σιχτήρ μαζί!
Η εντυπορύπανση καλά συνεχίζεται! Δεν φτάνει τα σκουπίδια που έρχονται σωρηδόν με το πέρασμα των αυτοκινήτων μπροστά στην πόρτα μας και κάθε λίγο και λιγάκι τα μαζεύουμε αφού παρά το γεγονός ότι πληρώνουμε για καθαριότητα, οδοκαθαριστής δεν περνάει' έχουμε και την εντυπορύπανση (σύνθετη λέξη: έντυπο + ρύπανση) που βλέπεις εισόδους πολυκατοικιών να'χει γίνει χαρτοτάπητας κανονικός με αποτέλεσμα να χάνεις την αλληλογραφία σου και τους λογαριασμούς σου και συν τοις άλλοις αφήνουν αρκετό σκουπιδαριό που από όλα αυτά τα έντυπα κανένα δεν μας ενδιαφέρει!
Απαιτώ και θέλω τον δρόμο καθαρό από οποιοδήποτε παραπεταμένο έντυπο που πετούν οι υπάλληλοι των κυρίων που αναλαμβάνουν ένα τέτοιο έργο και την αυλή μου επίσης. Αν οι κύριοι αυτοί δεν έχουν οικολογική συνείδηση θα πρέπει κάποιος να τους μάθει.
Σίγουρα υπάρχει κάποιος νόμος που να απαγορεύει όλο αυτό το όργιο της διανομής διαφημιστικών εντύπων (λες και είναι πίτσες) αλλά άκρη δεν έχω βγάλει! Και σίγουρα αν κάποιος καταφύγει σε καταγγελία το σίγουρο είναι ότι οι προαναφερόμενοι "κύριοι των διανομών" έχουν σιγουρέψει τα παραθυράκια του νόμου κι άντε εσύ να βρεις το δίκιο σου!

This entry was posted on Τετάρτη, Απριλίου 01, 2009 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom) .

0 μας κρυφάκουσαν!

Δημοσίευση σχολίου