Eυαγγελατο - ειδήσεις!  

Posted by: Maria in


Βάζεις να δεις ειδήσεις στον ΑΝΤ-1 και εκτός της βασικής θεματολογίας, δεν υπάρχει περίπτωση και μέρα βεβαίως-βεβαίως που να μην μας ενημερώσει για τον οικογενειάρχη τάδε που έχει τόσα παιδιά και είναι άνεργος, για την σοβαρή οικονομική κρίση που αντιμετωπίζουν οι πωλήσεις στα αυτοκίνητα, το facebook, την μόδα που επίσης έχει κρίση γιατί οι γυναίκες πια δεν μπορούν να αγοράσουν τις 500 ευρώ μπότες.


1. Οι άνεργοι είναι πολλοί κ. Ευαγγελάτε κι ένας "άνεργος" στα ρεπορτάζ σας δεν θα δώσει δουλειά στους χιλιάδες!


2. Το facebook που την μια το πουλάνε, την άλλη ότι έχει χρήστες πολλούς... Κ.Ευαγγελάτε το συγκεκριμένο δεν είναι τίποτε άλλο από μια νέα μορφή chat με ότι συνεπάγεται! Αηδία έχει καταντήσει στο μεταξύ το θεματάκι με το συγκεκριμένο κάθε μέρα στις ειδήσεις με 4-5 ρεπορτάζ! Έλεος πια!


3. Σοβαρευτείτε καμιά φορά κ.Ευαγγελάτε γιατί αυτά που δείχνετε είναι σαν να μας λέτε πως ήδη η Τατιάνα έχει οικονομικό πρόβλημα και δεν μπορεί να ψωνήσει στο Κολωνάκι. Μην το ξεφτιλίζουμε κι εντελώς... Γιατί αυτά που δείχνεται απέχουν έτη φωτός για μία μισθοσυντήρητη γυναίκα!



Όταν εντοπίσω και τις λοιπές "εμμονές" σας στα δελτία, θα επανέλθω!

This entry was posted on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 06, 2009 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom) .

1 μας κρυφάκουσαν!

ο ευαγγελάτος και κάθε ευαγγελάτος
δεν μαείπε πόσα παίρνει το μήνα.
οσο για το face book ας το κλείσουν ετσι κι αλιώς λειτουργεί
ανθελληνικά .

Δημοσίευση σχολίου